Janneke's publicaties


Veel artikelen die Janneke over de Welshpony's maakte, werden gepubliceerd in De Paardenkrant van destijds Henk Rootveld en later Reed Business Information en Eisma Businessmedia. Alle gebeurtenissen in de Welshponywereld worden met belangstelling gevolgd en zo werden nieuws, interviews en verslagen aan de lezers van de Paardenkrant gepresenteerd. Alle grote evenementen, zoals shows en veilingen in Nederland en het moederland Groot - Brittannië kwamen aan bod. Buiten het showseizoen was er aandacht voor bijzondere Welsh pony's en hun fokkers.

 

Janneke's werk voor andere uitgevers

In de kleine 25 jaar dat Janneke zich bezig houdt met redactioneel werk en fotografie, heeft ze voor meer uitgaves gewerkt.
Allemaal bijzonder mooie producties en werk dat haar veel voldoening heeft gegeven.

Met veel plezier is o.a. gewerkt voor:


* het KWPN orgaan In de Strengen. De belangrijkste bijdragen waren de foto's van de hengstenkeuring in Den Bosch en de KWPN Paardendagen.


* Uitgeverij Holco, de makers van Penny, Penny Plus en Club Penny.


* het NWPCS orgaan Welshnieuws en het huidige Welsh Magazine.


* De "Over Dieren" serie van Welzo media, waarbij Janneke de boekjes over de Welshpony en Welsh Mountain pony (geheel) en de New Forest pony (grotendeels) heeft geschreven.

* Het blauwe Jaarboek van de Stichting Welsh Jaarboek Nederland en de nieuwere Journal van de Welsh Pony en Cob Vereniging.


* Diverse andere publicaties van Welsh pony stamboeken, het NRPS, het New Forestpony stamboek en op vele websites van fokkers en stamboeken